Lemm voor al uw bestrating, grondwerken en kluswerken

Nick Lemm is eigenaar van dit prachtige bedrijf. Hij heeft meer dan 12 jaar ervaring in dit specifieke werkveld opgedaan. In 2016 is Nick voor zichzelf begonnen, waaruit het bedrijf N. Lemm bestrating, grondwerken en kluswerken is ontstaan.

Wij werken klantgericht en leveren maatwerk. Wij spreken samen met u uw wensen door en bekijken de mogelijkheden daarin. Door onze uitgebreide ervaring in het aanleggen van tuinen en bestratingen kunnen wij u van een gepast advies voorzien.

Stratenmaker Nick Lemm Friesland |Bestratingen|Tuinaanleg|Grondwerken

Persoonlijk, betrouwbaar en kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar een bestratingsbedrijf die kleine of grote klussen uitvoert bent u hier aan het juiste adres. Bij ons staat u als klant altijd voorop, luisteren we goed naar u en proberen we u van zo goed mogelijke adviezen te voorzien. Nadat we het plan en de offerte met u besproken gaan we met plezier voor u aan de slag.

Stratenmaker Nick Lemm Friesland |Bestratingen|Tuinaanleg|Grondwerken
grondwerken bestratings en tuinaanleg

Als u tevreden bent zijn wij dat ook

U kunt van ons verwachten dat wij vakmanschap leveren tegen een eerlijke prijs. Wij hebben een kritische blik op onze eigen werkzaamheden, dat ziet u terug in het geleverde product. Ons motto is, ‘als u tevreden bent zijn wij dat ook’.

Contact

Adres

Wyger Martensstrjitte 58 9104 JN Damwâld

Telefoon

06 30174214

Email

n.lemm.bestrating@gmail.com

All Rights Reserved © 2020 R.V.P
Bel ons