Ons bedrijf
Nick Lemm

Voor al uw bestrating, grondwerken en kluswerken

Nick Lemm is eigenaar van dit prachtige bedrijf. Hij heeft meer dan 12 jaar ervaring in dit specifieke werkveld opgedaan. In 2016 is Nick voor zichzelf begonnen, waaruit het bedrijf N. Lemm bestrating, grondwerken en kluswerken is ontstaan.

 

 

Wij werken klantgericht en leveren maatwerk. Wij spreken samen met u uw wensen door en bekijken de mogelijkheden daarin. Door onze uitgebreide ervaring in het aanleggen van tuinen en bestratingen kunnen wij u van een gepast advies voorzien.

Persoonlijk, betrouwbaar en kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar een bestratingsbedrijf die kleine of grote klussen uitvoert bent u hier aan het juiste adres. Bij ons staat u als klant altijd voorop, luisteren we goed naar u en proberen we u van zo goed mogelijke adviezen te voorzien. Nadat we het plan en de offerte met u besproken gaan we met plezier voor u aan de slag.

grondwerken bestratings en tuinaanleg

Als u tevreden bent zijn wij dat ook

U kunt van ons verwachten dat wij vakmanschap leveren tegen een eerlijke prijs. Wij hebben een kritische blik op onze eigen werkzaamheden, dat ziet u terug in het geleverde product. Ons motto is, ‘als u tevreden bent zijn wij dat ook’.

Contact

All Rights Reserved © 2020 R.V.P